Renz Group

Kollegier

myRENZbox – den perfekte løsning til pakkehåndtering på kollegier.

På et typisk kollegie kan pakkehåndteringen næsten udvikle sig til et fuldtidsarbejde for en medarbejder, hvilket udgør en betydelig omkostning.

myRENZbox – DEN ULTIMATIVE PAKKEHÅNDTERING TIL KOLLEGIER

myRENZbox pakkeanlæg til kollegier repræsenterer en fuldt automatiseret og skalèrbar pakkehåndteringsløsning. Anlægget sikrer på imponerende vis, at pakkelevering og afsendelse foregår sikkert og effektivt. Udover dette kan anlægget give de studerende mulighed for hurtigt og sikkert at udveksle bøger og lignende med hinanden.

Det er velkendt, at studerende er vant til at handle online og gør det frekvent. Derfor er det ikke overraskende, at det stigende antal onlineordrer, der dagligt leveres til landets kollegier, stiller øgede krav til håndteringen af de store pakkemængder på landets uddannelsesinstitutioner.

På et typisk kollegie kan pakkehåndteringen næsten udvikle sig til et fuldtidsarbejde for en medarbejder, hvilket i sig selv udgør en betydelig omkostning.

 

Renz anlæg kollegier

myRENZbox post- og pakkeanlæg

Nogle kollegier tilvælger også Renz elektroniske postkasser e-Line, så kan de studerende nemlig slippe for de mange forskellige nøgler til fx opgangen, postkassen, vaskekælderen og hoveddøren.

I stedet for benytter de den samme nøglechip eller deres mobil. Hverdagen skal være let og overskuelig, og de unge går bevidst efter tidssvarende kollegier, hvor moderne digitale løsninger tilbydes.

Uendelige muligheder med myRENZbox

Renz pakkeboks

PALLEMODULER

Det er også muligt at benytte myRENZbox til opbevaring af hele paller. Palleboksene kan integreres i et eksisterende anlæg og sikres med en rulleport.

Herfra kan pallerne først udleveres eller afhentes efter korrekt identifikation.

Renz pakkeboks

PAKKEANLÆG

Renz har løsningen uanset om pakkeanlægget skal benyttes til forsendelse eller til afhentning og udlevering af varer.

Kontaktløst, bekvemt og enkelt.

Renz service og montering

RENZ Service og montage

Renz tilbyder professionel montage af dit Renz anlæg.

Montage udføres af uddannede og Renz-certificerede montører, så det på den måde sikres, at du får mest muligt ud af dit nye smarte anlæg, dets mange funktioner, og derudover undgår skader under montage.

myRENZbox BETALINGSTERMINAL

BETALINGSTERMINAL

Betalingskortlæser kan integreres i myRENZbox systemet for at aktivere betaling for servicen – som fx opbevaring af bagage.

myRENZbox KVITTERINGSPRINTER

KVITTERINGSLØSNING

Integration af flere forskellige systemer er muligt.

myRENXbox SCANNER

SCANNER

Stregkodescannere fungerer som et alternativ til PIN-koder