Renz Group

Renz montering & service

MONTERING, OPSTART OG INTRODUKTION

Renz tilbyder professionel montering af dit Renz og MEFA post og distributionsanlæg. Monteringen udføres af uddannede og certificerede montører, så det på den måde sikres, at du får mest muligt ud af dit nye smarte anlæg, dets mange funktioner, og derudover undgår skader under montering.

Efter montering og idrifttagning viser vi, hvordan dit Renz og MEFA-anlæg fungerer, og tilbyder oveni undervisning i brugen af internetportalerne Landlord.myrenz.com samt www.myrenz.com, hvor undervisning af den enkelte portal afhænger af størrelsen på dit anlæg. Disse internetportaler er vores styresystemer mellem anlægget, administratorer og brugere. Her kan administrator blandt andet let ændre beboernavne på det elektroniske display.

Disse styringer er med til at gøre din hverdag simpel og effektiv – og gør besværlige arbejdsopgaver nemme og enkle.

Renz Service og montage

SERVICEAFTALE

Hos Renz lader vi ingen i stikken, og vi er altid klar til at give professionel vejledning og yde den bedste service. Dette gælder både før, under og efter købet af dit nye Renz-produkt.

Med et produkt fra Renz – MEFA er du sikret et moderne, effektivt og elegant anlæg, der udelukkende skaber de bedste muligheder og innovative løsninger for dig og dine kunder.

For at dit nye anlæg altid vil fremstå funktionelt og sikkert, anbefaler vi dig at tegne en serviceaftale, da det vil sikre den bedste mulighed for konstant at holde vores elektroniske anlæg, myRENZbox, softwareopdateret og sikre anlæggets fulde potentiale, hvilket vil skabe yderligere succes i fremtiden.

Vi udfører serviceaftaler og service på alle typer af anlæg, såvel elektroniske som mekaniske.

Udover montering af anlægget indeholder serviceaftalen også en generel kontrol af alle vores produkter, både elektroniske og mekaniske, så vi sikrer, at anlægget fungerer optimalt og holder i mange år fremover. Derudover sikres du løbende vedligeholdelse af dit Renz-anlæg, samt hurtig respons ved evt. nedbrud og reparationer. Ved sådanne tilfælde kan vores serviceafdeling rykke ud med kort varsel. Ekstra omkostninger skal dog påregnes.

Ydermere tilbyder vi et årligt serviceeftersyn, hvor der udføres et forbyggende vedligeholdelseseftersyn af anlægget, der omfatter følgende:

  • Visuel kontrol af anlægget
  • Kontrol af alle bevægelige dele, herunder låger, låse etc.
  • Smøring af mekaniske dele
  • Test af anlæggets funktionalitet og elektroniske dele
  • Rengøring af anlægget – dette både indvendigt og udvendigt

Kontakt os ang. en serviceaftale

Hvis dette lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Vi glæder os til at høre fra dig.

serviceaftale folder

Montage af Renz Basic postkasseanlæg

Se her i filmen hvordan du nemt monterer dit postkasseanlæg på en væg.

Samling af flere postkasseanlæg – Renz Basic

Skal der samles flere anlæg? Så kan man i denne film, se hvordan man gør.

Udskiftning af klap på postkasseanlæg – Renz Basic

Det er nemt og hurtigt at udskifte klappen på et Renz Basic postkasseanlæg, se filmen her.

Udskiftning af låge på postkasseanlæg – Renz Basic

Det er nemt og hurtigt at udskifte en låge på et Renz Basic postkasseanlæg, se filmen her.