Renz Group

Kommuner

myRENZbox repræsenterer den ideelle løsning til optimering af interne logistikprocesser for kommuner.

myRENZbox – Sikker deponering og fleksibel aflevering

Pakkesystem myRENZbox er designet til at håndtere både modtagelse og afsendelse af pakker, men dets alsidighed strækker sig langt ud over dette formål. Virksomheder og kommuner landet over har valgt at integrere pakkesystem i deres interne logistikprocesser. Systemet fungerer ved at sende medarbejderne en sms eller mail, når der leveres pakker til systemet, hvilket ikke blot skaber overskuelighed, men også sparer tid og at afleveringen kan foregå kontaktfrit.

I nogle kommuner anvendes nøglebrikker eller kort som adgang til pakkesystemet, mens andre foretrækker pinkoder. Uanset den valgte løsning muliggør systemet en nem tilbagelevering af lånte genstande, både fra interne og eksterne medarbejdere. myRENZbox kan installeres både indendørs og udendørs, men uanset placering opretholdes et ensartet højt sikkerhedsniveau.

myRENZbox kommuner

Uendelige muligheder med myRENZbox

Renz pakkeboks

PALLEMODULER

Vi har en myRENZbox-løsning, hvor man opbevare hele paller. Pallepladserne kan integreres i et eksisterende anlæg og sikres med en rulleport.

Herfra kan pallerne først udleveres eller afhentes efter korrekt identifikation.

Renz pakkeboks

PAKKEANLÆG

Renz har løsningen uanset om pakkeanlægget skal benyttes til forsendelse eller til afhentning og udlevering af varer.

Kontaktløst, bekvemt og enkelt.

Renz service og montering

RENZ SERVICE OG MONTAGE

Renz tilbyder professionel montage af dit Renz anlæg.

Montage udføres af uddannede og Renz-certificerede montører, så det på den måde sikres, at du får mest muligt ud af dit nye smarte anlæg, dets mange funktioner, og derudover undgår skader under montage.