Renz Group

Etageejendomme

Renz har det helt store og fleksible produktudvalg til etageejendomme. Dette gælder både af mekaniske og elektroniske postkasseløsninger. Uanset om der er meget eller lidt plads til postkasserne i opgangen eller om de skal placeres udendørs.

myRENZbox – ELEKTRONISKE POSTKASSEANLÆG MED ELEKTRONISKE LÅSE OG DIGITALE NAVNE-DISPLAY TIL ETAGEEJENDOMME

Mange foretrækker elektroniske postkasser eller pakkeanlæg på grund af de åbenlyse fordele. Beboerne kan for eksempel bruge den samme nøglebrik til både hoveddøren og den elektroniske postkasse.
myRENZbox e-Line er kompatibel med SALTO, APTUS, iLOQ, dormakaba, RUKO, ARX og andre adgangskontrolsystemer, der anvender MIFARE eller DESFire teknologi.

Anlægget styres via Renz Internetportal og touch display. Det samarbejder problemfrit med eksisterende adgangskontrolsystemer i boligen og kan administreres fra både computer og mobiltelefon.
Hvis en beboer mister sin nøglebrik, kan en ny nemt kodes, hvilket sparer tid og penge for ejendomsadministrationen, da behovet for en låsesmed undgås.

De digitale navneskilte er lette at vedligeholde, da udskiftning af beboernes navne foregår i et online system, hvilket eliminerer behovet for dymo-klistermærker. Postkasserne opretholder også en harmonisk og ren linje, da navneskiltene er ensartede.

Kan monteres både inden- og udendørs på væg, indmuret for at spare plads eller monteres fritstående på stander.

Kan bestilles i 200 standard RAL farver.

Produceret i EU af europæisk stål.

125 ungdomsboliger får elektronisk postkasseanlæg fra RENZ

myRENZbox e-Line med pakkebokse

myRENZbox e-Line kan kombineres med pakkebokse. En pakkeboks i en opgang har flere fordele, som gøre livet lettere for beboerne og ejendomsadministrationen:

1. Sikker og organiseret modtagelse af pakker.

Pakkebokse giver en sikker og organiseret løsning til modtagelse af pakker. Beboere behøver ikke bekymre sig om, at deres pakker bliver stjålet eller forsvinder, da de bliver sikkert opbevaret i pakkeboksen.

2. Beboernes bekvemmelighed:

Beboerne kan hente deres pakker på et tidspunkt, der passer dem bedst, uden at skulle vente på et pakkebud eller køre til pakkeshoppen. Dette øger bekvemmeligheden og sparer tid for beboerne.

3. Integration med adgangskontrolsystemer:

Renz pakkebokse kan integreres med adgangskontrolsystemer, hvilket gør det muligt for beboerne at åbne pakkeboksen med deres nøglebrik eller via en digital adgangskode. Dette øger sikkerheden og kontrollen over adgangen til pakkeanlægget.

4. Reduktion af belastning på ejendomsadministrationen:

Ejendomsadministrationen kan spare tid og ressourcer ved ikke at skulle organisere eller opbevare pakker for beboerne. En automatiseret pakkeboks kræver mindre administrativ indsats og reducerer behovet for manuel håndtering af pakker.

5. Undgå overfyldte postrum:

Med et pakkeanlæg undgår man overfyldte postrum, da pakker bliver placeret direkte i individuelle rum. Dette skaber en mere ryddelig og organiseret opgang.

Samlet set gør et pakkeanlæg i en opgang livet mere bekvemt, organiseret og sikkert for beboerne samtidig med at reducere belastningen på ejendomsadministrationen.

myRENZbox – RETROFIT – plug & play færdiglavet løsning til etageejendomme

Retrofit er den perfekte løsning til udbygning af et eksisterende postkasseanlæg, uanset om det nuværende anlæg er mekanisk eller elektronisk.

En enkel måde at få et pakkeanlæg ind i opgangen – til stor gavn for beboerne, som slipper for de mange ture til kiosken, pakkeshoppen eller supermarkedet.

  • Med pakkerum som komplementerer jeres eksisterende postkasseanlæg
  • Vælg mellem tre modeller – 7, 8 eller 11 pakkerum
  • Administreres via myRENZbox portalen
  • Leveres samlet og monteres direkte på væg og tilsluttes strøm og internet – så er den klar til brug
  • Retrofit monteres på væg – både inde og ude.
    Kompatibelt med SALTO, APTUS, iLOQ, RUKO, dormakaba og ARX m.fl.

 

NYHED fra Renz – Basic Slim

Ny postlov er vedtaget!

For at imødekomme de nye tiltag lancerer vi to helt nye postkasseanlæg, Renz Basic Slim 501 og Renz  Basic Slim 502. Disse nye varianter er smallere og mindre end normalt, hvilket giver mulighed for at samle endnu flere postkasser på mindre plads. Hvilket betyder at en sektion nu kan indeholde 10 postkasser frem for kun 7 i højden.

Denne løsning er optimal for især fritidshusområder eller på mindre ø-samfund, hvor anlægget skal indeholde en stor mængde individuelle postkasser, som skal samles på et mindre område.

Monteres både inden- og udendørs på væg, indmuret for at spare plads eller monteres fritstående på stander.

Kan bestilles i 200 standard RAL farver. 

Produceret i EU af europæisk stål.

Renz postkasser Basic Slim

Renz mekaniske postkasseanlæg

Mekaniske postkasser til flerfamiliehuse er en traditionel og pålidelig løsning til at modtage post og breve i beboelsesejendomme.

Renz tilbyder postkasseanlæg i mange forskellige størrelser og designs, som kan tilpasses alt efter behov og ønsker.
Alle vores produkter er produceret i Europæisk stål.
Monteres både inden- og udendørs på væg, indmuret for at spare plads eller monteres fritstående på stander.

Kan bestilles i 200 standard RAL farver. 

Produceret i EU af europæisk stål.

Uendelige muligheder og løsninger med Renz postkasseanlæg

Renz postkasser

200 STANDARD RAL FARVER

Ved selv at vælge den foretrukne RAL-farve kan man skræddersy postkasseanlægget, så det passer præcis til det arkitektoniske udtryk og bygningen i sin helhed.

Mulighederne med RAL-farvetilpasning er næsten uendelige.

Renz postkasser

INDBYGGEDE POSTKASSER

Indbyggede postkasseanlæg kan integreres direkte i bygningsstrukturen, hvilket skaber et ensartet og æstetisk tiltalende udseende.

Indbyggede postkasseanlæg giver mulighed for en mere diskret installation, hvilket kan appellere til dem, der foretrækker en mere minimalistisk stil.

Renz postkasser

MINDRE OPGANGE

Er pladsen trang i opgangen, så er den stående smalle model det rette valg. Fx model Renz Basic 784 , der er velegnet til etageejendomme med små trappeopgange.

Postkasseanlægget optager minimum af plads i dybden og den vægmonterede model er nem og enkel at montere.