Renz Group

Renz blev Renz grundlagt i 1925 i Tyskland af Erwin Renz. I 2004 overtager Armin Renz ledelsen af Renz, som 3. generation i det familieejede firma.

KVALITET OG DESIGN!

Renz A/S udvikler og producerer digitale og mekaniske postkasseanlæg, pakkeanlæg og Click & Collect systemer, samt MEFA-postkasser og pakkepostkasser. Alle produkter i høj kvalitet med vægt på sikkerhed, design og funktionalitet.

MEFA blev etableret i 1969, men virksomheden skiftede pr. 1. januar 2017 navn til Renz A/S. Renz A/S er en del af Renz Group der er Europas største producent af postkasser, pakkepostkasser og postkassesystemer, og vores position som markedsleder er opnået gennem en målrettet fokusering på design, funktion og kvalitet. Markedsmæssigt fokuserer vi på én- og flerfamilies huse, etageejendomme, erhvervsejendomme og institutioner.

VISION

Visionen er at blive ‘Verdens bedste leverandør’ af postkasseløsninger – i Norden!

Vores ambition er til stadighed at gå forrest, når det gælder om at forstå nordiske forbrugeres behov. Resultatet af vores bestræbelser skal være funktionelle og brugervenlige produkter af høj kvalitet, hvor designet er i en klasse for sig.

Det er vores mål, at markedet generelt skal opfatte vores produkter og løsninger som værende de mest komplette og gennemtænkte.

Med udgangspunkt i denne vision tilbyder vi et bredt produktudbud, der passer til den nordiske dagligdag, og lever op til kræsne internationale kunders ønske om at leve med gedigent skandinavisk design.

Vores slutbruger skal føle, at vi har tænkt i dagligt brug, og at vi lever op til vores motto: “Vi passer godt på din post”! Og vores forhandlere skal opleve os som ansvarlige og pålidelige i det daglige samarbejde.