Renz Group

Plejehjem, plejecenter og ældrebolig

Renz postkasser og pakkebokse kan tilpasses de ældres behov med skræddersyede løsninger til brugere med særlige udfordringer, fx kørestolsbrugere eller svagtseende.

myRENZbox – Elektroniske postkasser kan skræddersyes til særlige behov

Renz leveret et elektronisk postkasseanlæg til Plejehjemmet Bertram Knudsens Have i Kolding. Det er en skræddersyet løsning til brugere med særlige behov, herunder til kørestolsbrugere og svagtseende.

Det nye system er en opgradering, der imødekommer beboernes behov og krav om et nemt tilgængeligt og overskueligt postkasseanlæg. Det er en såkaldt e-Line-udgave, som tager højde for afstand og højde. Plejehjemmet har fået to sæt postkasseanlæg til væg og to monteret på sidestolper. Der sidder en bedre ’Reader’ inde bag ved, som gør det muligt for beboeren blot at aktivere postkasseanlægget ved at føre nøglebrikken over et lysende display, hvor efter kun vedkommendes egen postkasse åbner, forklarer Jesper Raarup og påpeger, at den daglige drift for facility management og personale er blevet langt lettere.

Plejehjemmet Bertram Knudsens Have i Kolding

plejecenter Renz e-Line postkasser

Uendelige muligheder med myRENZbox

Renz RAL

200 STANDARD RAL FARVER

Ved selv at vælge den foretrukne RAL-farve kan man skræddersy myRENZbox, så det passer præcis til det arkitektoniske udtryk og bygningen i sin helhed.

Mulighederne med RAL-farvetilpasning næsten uendelige.

Renz pakkeboks

PAKKEANLÆG

Renz har løsningen uanset om pakkeanlægget skal benyttes til forsendelser eller til afhentning og udlevering af varer.

Kontaktløst, bekvemt og enkelt.

Renz service og montering

RENZ Service og montering

Renz tilbyder professionel montering af dit Renz og MEFA post og disktributionsanlæg.

Monteringen udføres af uddannede og certificerede montører, så det på den måde sikres, at du får mest muligt ud af dit nye smarte anlæg, dets mange funktioner, og derudover undgår skader under montering.