Renz Group

myRENZbox pakkeanlæg har mange fortrin, også af samfundsmæssig karakter.

Med pakkeanlægget kan man modtage, sende og returnere pakker og dermed spare transport. Det kan for eksempel integreres i adgangssystemerne Aptus, Salto og Ruko SmartAir og deler nøglebrik med beboernes hoveddør. Man har også mulighed for at anvende myRENZbox udelukkende med pinkoder, der kan tilsendes den enkelte bruger.

Pakkeanlægget letter også ejendommens administration, fordi alle ændringer og oprettelser foregår elektronisk og centralt.
Virksomheder kan vælge at bruge ”Click&Collect” systemet med myRENZbox og have stor gavn af den logistiske hjælp, systemet tilbyder. Betalingsterminal? Kvitteringsprinter? Stregkodescanner? Pallehåndtering kan det også klare.

På kundernes vegne udnytter butikker ”Click&Collect” systemets intelligente kombination af elektroniske og lokale indkøbsmuligheder, som giver kunden mulighed for at klikke sig til betaling og valg af butik.
Uanset model er driftssikkerhed og lækkert design vægtet meget højt. Pakkeanlægget kan leveres i mange farver og monteres efter kundens ønske.

Lever op til afstandskrav

Samfundets foruroligende krav til afstand og omtanke lever myRENZbox anlægget også op til.
De betjenes jo uden direkte kontakt med andre mennesker, ligesom man kan modtage og returnere pakker uden at være tæt på andre.
Når en pakke er på trapperne, bliver man underrettet om det via mail eller sms, så man også i den forbindelse kan modtage og returnere pakker uden at være i berøring med andre personer og undlade at besøge anlægget mere end nødvendigt.

Både myRENZbox e-Line og myRENZbox Modula er gode eksempler på post- og pakkehåndtering, der hverken udsætter en selv eller andre for eventuel smitte.

Kontakt Finn Mikkelsen hvis du vil vide mere om vores myRENZbox.