Renz Group

Det nye kollegie, Aarhus Kollegiet i Gellerup, er ikke som andre kollegier. Det er nemlig for studerende, der drømmer om at sætte nye projekter i værk.

Kollegiet bygger i sig selv på nye ideer, både fordi det er dedikeret til kommende iværksættere, og fordi det selv skal være en energisk brik i visionen om at udvikle Gellerup og Toveshøj til en populær bydel med mange muligheder og karakteristika.

En del af iværksætterkonceptet er, at de studerende kan invitere driftige og kreative kræfter fra bydelen og sætte strøm til nye ideer og forretningsmodeller i samarbejde med dem. Iværksætterkollegiets nerve er fælleskøkkener, fællesrum og loungeområder, hvor de kan afprøve, udveksle og skabe nye ideer.

Renz er flyttet ind på iværksætterkollegie

Kan skræddersys

Kollegiet har valgt det postkasseanlæg fra Renz’ katalog, der hedder Renz Basic+ i RAL 7016 antracitgrå.

De kunne have valgt andre farver, andre størrelser og andet materiale. Men netop den antracitgrå farve passer smukt til dette kollegies miljø. De har valgt, at det skulle monteres på væggen, men det kan også indbygges i væggen eller leveres som fritstående integreret stander. Postkasseanlægget er fleksibelt og kan skræddersys i det uendelige.

Renz er flyttet ind på iværksætterkollegie