Renz Group

Ambitiøse boligbyggerier i verdensklasse er poppet op i løbet af de seneste år i det dynamiske havnemiljø på Aarhus Havn.

Et af dem er tegnet af den verdensberømte, danske arkitekt, Bjarke Ingels (BIG). Renz har leveret postkasser til rigtig mange af de nye boliger på havnen og glæder sig naturligvis over igen og igen at blive valgt til de banebrydende projekter i Aarhus med BIGs som det seneste.

Renz er igen gået i land på Aarhus Havn

Den spektakulære bygning, ’AARhus’ af BIG, består af unikke lejligheder, der hver især er udviklet med udgangspunkt i spørgsmålet: ”Hvis alle mennesker er forskellige, hvorfor er alle lejligheder i moderne byggerier så ens?”

Modet til forskellighed og individuel smag er også Renz’ grundtanke, derfor kan vores postkasseanlæg varieres i uendelig mange udgaver. F.eks. Renz Basic postkasseanlæg, som er klassisk og populært og kan leveres i 6 standardfarver, men også bestilles i et hav af RAL farver. Anlægget kan monteres både inden- og udendørs i nye byggerier og allerede eksisterende. Det kan mures ind i væggen for at spare plads, monteres på væg eller stå frit på en stander.

Ingen postkasser behøver være ens!

Renz er igen gået i land på Aarhus Havn