Renz Group

Det rykker heftigt i Aalborgs Vestby, hvor De Danske Spritfabrikkers produktionsanlæg før holdt til.

For nylig er både ungdoms- og seniorboliger, leje- og ejerlejligheder blevet indviet og tæller tilsammen over 600 boliger, der nu har slået rod på det, der i daglig tale kaldes Spritten.
Boligerne skiller sig ud på flere måder. For det første arkitektonisk, fordi de tydeligt viser respekt for områdets historie. For det andet gennem den tilstræbte varierede sammensætning af beboerne, der gerne skulle give basis for et inspirerende møde på tværs af generationer og forskellighed i øvrigt.

Taffeltårnet og Høkergården

Først lidt om Taffeltårnet, der blander unge og seniorer i flere bygningsdele på 4 til 16 etager. Ungdomsboligerne er på knap 50 kvm, mens de ældre i seniorboligerne har 70 til 100 kvm at føle sig hjemme på. Facaderne sender en venlig hilsen til de oprindelige bygninger med deres inspiration i nyklassicistisk stil.

Himmerland Boligforening står også bag 93 ungdomsboliger i Høkergården med 5 til 11 etager på Spritten. Boligerne er alle på knap 50 kvm og udstyret med to tagterrasser med udsigt til Fjordmarken og Limfjorden.

Renz er med på Spritten i AalborgPostkasseanlæg perfekt tilpasset

Renz har allerede leveret Renz Basic+ postkasseanlæg til mange af boligerne. Billederne viser nogle af de farver, der er valgt til de forskellige boligtyper. Anlæggets udtryk varierer meget som følge af den ramme og inddækning man vælger; men naturligvis betyder baggrunden også meget for oplevelsen.

Renz Basic+ postkasseanlæg er fremstillet i pulverlakeret galvaniseret stål eller i rustfri stål i høj kvalitet med et moderne udtryk. Det kan både monteres på væg og mur eller indbygges, men naturligvis også monteres på fritstående stander. Designmæssigt kan anlægget justeres, så det passer perfekt til facaden eller opgangen, og det kan leveres i mange farvenuancer.

Kontakt Finn Mikkelsen hvis du vil vide mere om vores mange postkasseanlæg.