Renz Group

De mange forskellige nøgler til opgang, postkasse, vaskekælder og hoveddør hører fortiden til. I hvert fald for de studerende på det nybyggede UMEUS-kollegium på Amager. Her har de nemlig valgt et digitalt click & collect system med pakkebokse fra Renz A/S. Anlægget er integreret med SALTO adgangskontrol-systemet, som benyttes i resten af huset. Pakkeanlægget, som er installeret i samarbejdet med Sanistål, er udvalgt ud fra antal lejere i kollegiet.

Renz gør det let for studerende at sende og modtage pakker

Hverdagen skal være let og overskuelig, og de unge går bevidst efter tidssvarende kollegier, hvor de ønskede løsninger tilbydes. UMEUS-kollegiet har som mål at gøre studielivet så bekvemt som muligt, og man arbejder ud fra tre nøglebegreber; support, funktionalitet og fællesskab.

På UMEUS -kollegiet, som er tegnet af Henning Larsen Architects, er der mange udenlandske studerende, som både modtager og sender pakker til hjemlandet. En af tidens trends er at kunne få og returnere pakker nemt og bekvemt, så den digitale virkelighed har også mødt praktiske funktioner som postlevering.

Slipper for at stå i kø

UMEUS-kollegiet er opført af byggeentreprenør og ejendomsvirksomhed, NREP A/S, som også har indført det moderne kollegiekoncept i Sverige, Norge, Finland og England. UMEUS-Kollegier findes indtil videre på Amager, og de næste lokationer bliver Frederiksberg og Valby samt i Nordhavn ved navn Tunnelfabrikken.

Kontakt Finn Mikkelsen for at høre mere.