Renz Group

BaseCamp Studieboliger opfører boliger til studerende over hele landet og foretrækker Renz’ elektroniske post- og pakkeanlæg til deres nye kollegier.

På Amager har Birketinget, som er navnet på BaseCamps nye Studieboliger, snart tage såvel et postkasse- og pakkeanlæg i brug. Det samme gælder for deres nye kollegier i Lyngby.

Renz’ pakkeanlæg pryder BaseCamps kollegier

Med myRENZbox pakkeanlæg kommer de unge studerende til at spare tid på afhentning og returnering af deres pakkepost. De skal heller ikke spekulere på, om deres pakkepost leveres af PostNord, GLS eller et helt tredje firma og havner i butikker eller supermarkeder, der ligger tæt på eller langt væk og tilmed har begrænsede åbningstider.

De elektroniske pakkeanlæg giver desuden en større sikkerhed. Tidligere blev pakker til et kollegie ofte leveret hos en administrator eller vicevært, hvor de lå i et hjørne på kontoret – i princippet frit tilgængelige for alle.

Ved levering i et Renz pakkeanlæg, er det kun ens egen nøglebrik eller kode, der kan åbne lågen, så det er meget mere sikkert. Nøglebrikken er i øvrigt den samme, der bruges til den elektroniske postkasse eller hoveddøren. Det er naturligvis også er en fordel.

KONTAKT OS

Kontakt Finn Mikkelsen hvis du vil vide mere om myRENZbox e-Line >

Renz’ pakkeanlæg pryder BaseCamps kollegier