Renz Group

Løsning med elektroniske postkasser og pakkepostkasser.

Havneudsigt hele vejen rundt, 37 unikke, lyse, luftige lejligheder i et maritimt miljø i Svendborg. Det er, hvad boligprojektet Jessens Mole tilbyder. Boligbebyggelsen forener respekt for Svendborg Havns historie, funktion og miljø med en fornyende og lækker boligbebyggelse, som Henning Larsen Architects står bag.

Selv om det er moderne og gedigent, stikker det ikke ud, hverken i farve, skala eller udtryk, fra det øvrige byggeri på havnen. Det hensyn, fornemmer man tydeligt, har vejet tungt hos arkitekterne, som har valgt den elektroniske postkasse myRENZbox e-Line i kombination med pakkepostkasser. Når en pakke er leveret i pakkepostkassen, modtager beboeren en sms om det og kan hente pakken med det samme. Men beboeren kan også sende pakker direkte fra egen pakkepostkasse.

Elektronikken bag myRENZbox gør det muligt at udbygge antallet af pakkebokse i takt med, at behovet for flere pakkebokse vokser, fordi e-handlen fortsat stiger.

E-handlen stiger fortsat og elektronikken bag myRENZbox gør det muligt at udbygge antallet af pakkebokse i takt med, at behovet for flere pakkebokse vokser.

Livet er nemmere med nøglebrik

Det elegante postkasseanlæg kan fremstilles i et hav af farvenuancer og indbygges både indenfor og udenfor, ligesom det også kan monteres på en væg eller stå på standere. En væsentlig gevinst ved netop dette e-Line system er, at det kan integreres ind i adgangssystemer som Aptus, Ruko SmartAir, Salto mv. Det betyder, at beboerne bruger en og samme nøglebrik til både hoveddør og post/pakkekasse. For administrator bliver livet også lidt nemmere med e-Line systemet, fordi hele beboeradministrationen foregår i et og samme system blot med ganske få klik.

myRENZbox e-Line kan kombinere post- og pakkeanlæg, som man ser det her hos Jessens Mole på Svendborg Havn. Beboerne behøver derfor ikke forlade ejendommen for at hente – eller sende – deres post eller pakker.

myRENZbox e-Line kan kombinere post- og pakkeanlæg, som man ser det her hos Jessens Mole på Svendborg Havn. Beboerne behøver derfor ikke forlade ejendommen for at hente – eller sende – deres post eller pakker.